Aku Ankka

Aku AnkkaAku Ankka on kaikkien rakastama piirroshahmo, joka on tuttu lehdenkin muodossa jo lähes kaikkien lapsuudesta. Aku Ankka -lehti on vakiinnuttanut vuosikymmenien aikana asemansa Suomen luetuimpana aikakauslehtenä, ilmestyen jokainen keskiviikko, 52 kertaa vuodessa.

Aku Ankka -lehti on ilmestynyt jo vuodesta 1951 lähtien ja vanhemmatkin tilaavat sen mielellään lapsilleen, koska lehti on tunnettu rikkaasta ja kieliopillisesti oikeasta suomenkielestä, minkä avulla hyvää suomenkieltä oppii helposti ja mukavasti, vaikka ei kirjojen lukemisesta juuri pitäisikään. Myös kuvitukset ja tarinat ovat huippuluokkaa ja niiden lukemisesta nauttivat kaikenikäiset.

Lehden mukana tulee usein erilaisia yllätyksiä ja liitteitä, kuten julisteita, tarroja, sarjakuva- ja puuhaliitteitä, lukujärjestys syksyisin sekä erilaisia teemanumeroita. Vuonna 2011 vietetään myös Aku Ankka -lehden 60-vuotisjuhlia Suomessa, minkä kunniaksi lehdessä on erilaisia suomalaisuuteen liittyviä yllätyksiä. 60-vuotisjuhlat huipentuvat joulukuun muhkeaan juhlanumeroon.

Kaikki lehden tilaajat kuuluvat automaattisesti Ankka-klubiin, jonka jäseniä hemmotellaan jatkuvasti erilaisilla huipputarjouksilla parhaista sarjakuvakirjoista ja Ankka-aiheisista vaatteista. Aku Ankan tilaajat saavat etuja myös oman verkkokaupan kautta.

Tilaamalla Aku Ankka -lehden alla olevan linkin kautta voit käyttää huipputarjouksen hyväksesi!

Normaalihinta: 63 €
Tarjous: 7kk lehdet vain 38 €
Kieli: Suomi
Numeroita vuodessa: 52
Julkaisija: Sanoma Magazines Oy