Anna

Anna

Sisältää tilaajalahjan!

Anna tilaajalahja: Sydänystävän keittokirja (arvo 42 eur)
 
Menevien naisten ikioma viikkolehti Anna on ilmestynyt jo vuodesta 1963 lähtien, joten kyseessä on monille tuttu lukupaketti.

Lehden kohderyhmää ovat tavalliset, elämän koko kirjosta kiinnostuneet suomalaisnaiset. Juttuja Anna tarjoaa esimerkiksi tunnettuihin henkilöihin liittyen erilaisten haastatteluiden ja reportaasien muodossa, unohtamatta tavallisten suomalaisten naisten elämään sekä aikaan ja kulttuuriin liittyviä ilmiöitä.

Lehden omat asiantuntevat erikoistoimittajat tarjoavat joka numerossa hyviä vinkkejä esimerkiksi sisustukseen, muotiin ja kauneuteen liittyen. Innokkaille shoppaajille ja kotikokeille on myös tarjolla runsaasti ideoita, joten ajankäyttöongelmista ainakin osa ratkeaa lehden avustuksella.

Monet Annan lukijat pitävät myös siitä että televisio-ohjelmille on oma osionsa, jossa ohjelma-aikojen lisäksi kriitikot kertovat oman mielipiteensä uusista sarjoista ja elokuvista helpottaakseen valintaasi. Sivuilta löydät myös huippukirjoittajien kirjoittamia suosittuja jatkokertomuksia sekä useita oivaltavia kolumneja. Sokerina pohjalla ovat sarjakuvat, joista Maisa ja Kaarina on maininnan arvoinen pitkään ilmestynyt klassikko, josta lähes kaikki ikään tai sukupuolesta riippumatta tuntuvat tykkäävän.

Käytä Suomen paras Anna -tarjous hyväksesi ja tilaa nyt lehti itsellesi tai lahjaksi!

Normaalihinta: 59 €
Tarjous: 12 numeroa vain 29,90 €
Kieli: Suomi
Numeroita vuodessa: 52
Julkaisija: Otavamedia Oy