Cosmopolitan

Cosmopolitan

Sisältää tilaajalahjan!

Cosmopolitan tilaajalahja:Valintasi mukaan joko Beyonce Pulse Deo Natural Spray (arvo 12,20 €), Cosmopolitan-rantapyyhe (arvo 29 €) tai Lumene-meikkisetti (arvo 36,20 €)
 
Cosmopolitan on Suomen ja koko maailman luetuin nuorten aikuisten naisten aikakauslehti, joka ilmestyy lähes viidessäkymmenessä eri maassa. Se tarjoaa monipuolista ja mielenkiintoista luettavaa muodista, kauneudesta ja terveistä elämäntavoista.

Lisäksi Cosmopolitan keskittyy viihteeseen, julkkiksiin, vapaa-aikaan ja ihmissuhteisiin. Cosmopolitan on ennen kaikkea tunnettu erilaisista tarinoista, jutuista ja jatkokertomuksista jotka käsittelevät seksiä, rakkautta ja parisuhteita hyvin asiallisella tavalla.

Cosmopolitan esittelee Hollywood glamouria mutta myös aivan tavallisia upeita nuoria naisia, jotka ovat onnistuneet opiskelu- tai työelämässä. Näiden nuorten naisten tarinat inspiroivat ja kannustavat myös lukijoita toteuttamaan unelmiaan ja tekemään rohkeita päätöksiä unelmiensa saavuttamiseksi.

Lehti on tunnettu lukuisista kilpailuista ja yllätyksistään joita se järjestää säännöllisesti lukijoilleen. Cosmopolitanilla onkin todella vankka säännöllinen ja tyytyväinen lukijakunta – välillä tuntuu että lähes kaikki nuoret naiset Suomessa lukevat Cosmoa.

Käytä hyväksesi Suomen paras Cosmopolitan -tarjous ja tilaa lehti nyt itsellesi tai lahjaksi!

Normaalihinta: 33 €
Tarjous: 5 kk lehdet vain 23,90 €
Kieli: Suomi
Numeroita vuodessa: 12
Julkaisija: Sanoma Magazines Oy