Glorian Koti

Glorian Koti

Sisältää tilaajalahjan!

Glorian Koti tilaajalahja: Glorian Koti -lehden tilaajat saavat lahjaksi Fiskars Kitchen Smart -salaattiottimet
 
Glorian Koti on asumiseen ja sisustamiseen keskittynyt aikakauslehti, josta lukija saa loistavat sisutusvinkit kotiin, loma-asuntoon tai julkisiin tiloihin.

Tyylikkäässä ja inspiroivassa lehdessä keskitytään tuleviin trendeihin ja annetaan vinkkejä klassiseen tai kansainväliseen sisustamiseen. Myös luksusta kotiinsa kaipaavat voivat poimia lehdestä tyylikkäät ajanhermolla olevat ideat.

Lehden avulla voit yhdistellä eri tyylejä, valita kotiisi sopivan pintamateriaalin ja luoda arkisestakin esineestä loistavan sisustuselementin oikeilla ratkaisuilla. Lehti vierailee mielenkiintoisissa kodeissa ja miljöissä, joiden kautta lukija voi saada uusia ideoita omaan kotiinsa. Lehti esittelee myös suunnittelun huippunimiä ja antaa palstatilaa suomalaiselle designille.

Lehden laadukkaista ja innostavista kuvista lukija saa lisäinspiraatiota sisustamiseen sekä yksilöllisiin ja toimiviin ratkaisuihin. Kannattaa myös lukaista lehden ostovinkit, sillä ne auttavat lukijaa oikeiden ja laadukkaiden tavaroiden ja materiaalien hankinnassa. Sisustuksen lisäksi lehdestä saa hyvän annoksen vinkkejä remontointiin ja puutarhaan. Parvekkeille löytyy myös oma osionsa.

Käytä hyväksesi Suomen paras Glorian Koti -tarjous ja tilaa lehti nyt itsellesi tai lahjaksi!

Normaalihinta: 46 €
Tarjous: 5 kk VAIN 27 €
Kieli: Suomi
Numeroita vuodessa: 40
Julkaisija: Sanoma Magazines Oy