Seiska (Seitsemän päivää -lehti)

Seiska

Sisältää tilaajalahjan!

Seiska tilaajalahja: Seiska -lehden tilaajalle lahjaksi langattomat kuulokkeet (arvo 39,90 €) tai ensiapupakkaus (arvo 29,90 €).
 
Seiskana tunnettu 7 Päivää -lehti on ehdottomasti Suomen luetuin viihdelehti, jonka juttuihin jäävät koukkuun lähes miljoona lukijaa viikottain.

Seiska on rohkea ja räväkkä joka torstai ilmestyvä lehti ja se päästää lukijan viikon kuumimpien juorujen ytimeen. Lehdestä voi lukea niin suomalaisten julkkisten kuin Hollywood-tähtien kommelluksista ja muista kuulumisista. Lisäksi lehdessä on annettu palstatilaa kuninkaallisille, pop-maailman tapahtumille sekä Suomessa että ulkomailla.

Jokaisessa numerossa esitellään jo ilmiöksi muodostunut Seiskan Tähtityttö. Lehden kilpailuista lukija voi voittaa levypalkintoja, rahaa, viihde-elektroniikkaa ja paljon muuta. Seiska -lehdessä on myös kattava tv- ja filmiopas, joka sisältää ohjelmatietojen lisäksi elokuvaesittelyjä, haastatteluita, juonipaljastuksia ja katsojamäärälistauksia.

7 Päivää -lehden nettiversio täydentää lukijan juoruvarastoa kuvien ja videoiden muodossa ja julkaisee julkkisten kirjoittamia blogeja.

Käytä hyväksesi Suomen paras Seiska -tarjous ja tilaa lehti nyt itsellesi tai lahjaksi!

Normaalihinta: 37,90 € / numero
Tarjous: 8 numeroa + tilaajalahja vain 19,90 €
Kieli: Suomi
Numeroita vuodessa: 52
Julkaisija: Aller Media Oy