Tekniikan Maailma

Tekniikan MaailmaTekniikan maailma on tekniikan yleisaikakauslehti, jonka jutut ja artikkelit ovat monipuolisia ja ainutlaatuisia.

Lehti keskittyy ennen kaikkea autoihin ja liikenteeseen, mutta artikkeleissa käsitellään myös viihde-elektroniikkaa, tietotekniikkaa ja niihin liittyviä palveluita. Tekniikan Maailmasta voi lukea autotekniikan kehityksen ja autokaupan sekä korjaamotoiminnan uusimmat kuulumiset. Lehti esittelee myös kaikki merkittävimmät uudet autot.

Joka numerossa on myös luotettavat testit, vertailut ja koeajot. Testit on toteutettu omissa testilaboratorioissa ja esitellyt tulokset ovat ehdottoman puolueettomia. Vertailut auttavat esimerkiksi uuden auton hankinnassa lukijaa tekemään järkeviä päätöksiä ja valitsemaan hinta/laatu -suhteeltaan oikeita tuotteita ja palveluita. Autojen lisäksi testattavina ovat muun muassa varaosat ja renkaat.

Viihde- ja elektroniikkaan liittyville tuotteille, kuten kamerat ja taulutelevisiot, tehdään myös omat testit. Testaus suoritetaan aina Suomessa suomalainen huippuosaaminen huomioiden.

Käytä hyväksesi Suomen paras Tekniikan Maailma -tarjous ja tilaa lehti nyt itsellesi tai lahjaksi!

Normaalihinta: 78 €
Tarjous: 10 numeroa VAIN 39,00 €
Kieli: Suomi
Numeroita vuodessa: 22
Julkaisija: Otavamedia Oy