Tuulilasi

Tuulilasi

Sisältää tilaajalahjan!

Tuulilasi tilaajalahja: Lehden tilaajat saavat hyödyllisen työkaluboksin (arvo 42 €) sekä osallistuvat suureen arvontaan
 
Tuulilasi on autolehti kaikille autoista kiinnostuneille lukijoille. Lehti on Suomen luetuin autolehti ja on ilmestynyt jo vuodesta 1963.

Tuulilasi -lehti keskittyy tutkimaan, testaamaan ja vertailemaan autoja ja niihin liittyviä oheistuotteita, kuten renkaita ja viihde-elektroniikkaa. Testeissä vertaillaan ajoneuvon käyttöominaisuuksia, ajomukavuutta, turvallisuutta ja varustelua.

Lehdessä esitellään ja koeajetaan myös uutuusmalleja, joiden testeistä esitellään lukijalle tilastoja, mittaustuloksia ja teknisiä tietoja. Uutuusmallien lisäksi esittelyyn pääsevät myös klassikot ja ylellisyysmallit. Autojen lisäksi testataan ja vertaillaan muun muassa moottoripyöriä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja.

Lehden artikkelit ja reportaasit kertovat ajankohtaisista autoihin ja liikenteeseen liittyvistä aiheista kuten ympäristönäkökohdista, lainsäädännöstä, verotuksesta ja turvallisuudesta. Lehti vierailee myös automessuilla.

Käytä hyväksesi Suomen paras Tuulilasi -tarjous ja tilaa lehti nyt itsellesi tai lahjaksi!

Normaalihinta: 30 €
Tarjous: 4 numeroa VAIN 20 €
Kieli: Suomi
Numeroita vuodessa: 12
Julkaisija: A-Lehdet Oy